Referanser

Sony Music Entertainment Norway A/S

referanse

Jan-Henrik Ohme, Head of Digital Marketing & Insight

« Digital Heads skreddersyr sin rådgivning til kundens kunnskapsnivå og behov. Dette er en bunnsolid og inspirerende partner som på kort tid kan øke din performance marketing-kunnskap, arbeidsglede og ROI i en og samme prosess. Svært inspirerende og lærerike møter med Digital Heads har hatt en stor innvirkning på hvordan vi arbeider, og gitt solide resultater. »

Sony Music Entertainment Norway A/S er et av Norges største plateselskaper med 32 ansatte basert i Nydalen i Oslo. Sony Music representerer mange av de største artistene i musikkhistorien både nasjonalt og internasjonalt.

 

FINN.no

referanse

Tale Gjøvik, Direktør Digital Rådgivning

« Særdeles dyktige. Digital Heads er pålitelige, punktlige, flinke og engasjerende. Enkelt å anbefale videre. Digital Heads har en unik evne til å formidle kunnskap på en lettfattelig og forståelig måte. Dette kombinert med enorm bransjekunnskap medfører at Digital Heads får mine beste anbefalinger. »

Norges største markedsplass, FINN.no AS ble etablert i mars 2000. FINN.no har spesialisert seg på annonser og tjenester for kjøp og salg mellom privatpersoner, samt små og store bedrifter.

 

Tekna

referanse

Katrin Solbakken, Director of Marketing

« Hele markedsavdelingen og SOME gruppen har vært gjennom opplæring i bruk av Google Analytics med Digital Heads, målet var å løfte alle sin kompetanse opp et nivå og dele felles forståelse for viktigheten av å bruke Google Analytics til innsikt, læring og forbedring. Etter opplæring med Digital Heads har vi en god plattform å bygge på. Digital Heads var faglig dyktig og engasjerende og deltakerne var veldig fornøyde. Anbefales! »

Therese Sørensen, Avdelingsleder fag og karriere

« Profesjonell og dyktig både i innsalgsfase, planlegging og gjennomføring. Lise Fimreite Simensen er en engasjert, kunnskapsrik og dyktig formidler. Hun er profesjonell og følger opp ved å kvalitetssikre i alle ledd. »

Tekna er lidenskapelig opptatt av teknologi og realfag. Foreningen har over 70 000 medlemmer og jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Tekna er den største fagforeningen i Akademikerne.

 

NTB

referanse

Geir Terje Ruud, Utviklingsdirektør i NTB

« Digital Heads bisto NTB med overgang til Google G Suite. Digital Heads skreddersydde et kompetansehevingsprogram for våre ansatte og gjennomførte arbeidsmøter med ledelsen, dypdykk kurs for superbrukere og innføringskurs for over 100 ansatte. Digital Heads leverte som vi håpet og vel så det. Vi brukte veldig lite ressurser internt i planleggingsfasen av prosjektet. Digital Heads arbeidet veldig selvstendig, orienterte om det som var essensielt, spurte hvis noe var uklart og kjørte prosjektet slik at vi kunne bruke våre ressurser på andre ting »

NTB er landets største leverandør av innholdstjenester i tekst, bilder, video og grafikk til norske medier. NTB tilbyr også en lang rekke tjenester som distribusjon av pressemeldinger, produksjon av ferdigsider, bildelagring og språktjenester.

 

 

 

Syscom AS

Anne Hamar, Marketing Manager

« Det er et privilegium å benytte Digital Heads som rådgiver på digital marketing. Digital Heads’ rådgivere er konkret, kunnskapsrik og opptatt av målbarhet i alle ledd. Vi har i løpet av kort tid tatt et enormt skritt fremover i vår leads-strategi og gleder oss til å fortsette samarbeidet med Digital Heads. Digital Heads tilbyr råd som øyeblikkelig kan omsettes i målbare resultater. »

Syscom AS og PureService er spesialist på IT Service Management, IT Security og Client/Infrastructure Management. Syscom tilbyr markedsledende løsninger fra BMC, Pureservice, Symantec, MobileIron, Snow, LANDesk og FrontRange.

 

 

StormGeo / NENA

Arve Dahl Nielsen, Director, Head of Sales and Marketing

« Digital Heads er en perfekt partner for alle som skal lykkes i digital markedsføring. Med dyp forståelse av å gjøre sin merkevare og sine produkter tilgjengelig for et stort internasjonalt publikum gjennom digitale medier gir Digital Heads oss en kompetanse vi ikke hadde fra før. Anbefales! »

NENA is a leading European energy analysis house based in Oslo. Nena provides price prognoses and fundamental market analyses to nordic power, continental european power, emission, dry freight, coal, lng and gas markets.

 

Confex

Ådne Skålid, Prosjektleder

« Særdeles faglig dyktig – dedikert til helheten i opplegget! Digital Heads er ekstremt opptatt av at innholdet skal ha en rød tråd, noe som gir deltakere svært godt læringsutbytte! »

Confex utvikler og arrangerer mer enn 350 kurs og konferanser til nærmere 15.000 deltakere hvert eneste år. Confex arbeidsmodell er utviklet over mange år mot ulike bransjer og sikrer god formidling og høy grad av læring. Confex mottar svært gode evalueringer på sine sine arrangementer.

 

Despotz Records

Carl-Marcus Gidlöf, Co-founder and active partner

« Strukturerat upp hela vårt arbete med Youtube, och genererat stora förbättringar för både kanalens antal visningar men även hur vi agerar och ser på Youtube inom företaget. Allt arbete har fokuserat på Youtube och det har varit otroligt givande. Både i omstruktureringen och ombyggnationen av vårt skivbolags Youtube-kanal, men även i allt vårt arbete i och kring Youtube och hur vi framöver kommer att kunna hantera våra artister och deras arbete på Youtube »

Despotz is the record label where pop meets metal. The company was founded 2007 in Stockholm by two driven spirits and has thanks to this become a fast growing record label. The company set-up also includes a successful publishing division.

 

Solsystemer AS

Joakim Teksten, Owner and managing director

« Digital Heads setter seg raskt inn i kundes behov og tilbyr skreddersydd rådgivning ut fra et velfungerende metodeverk. »

Solsystemer AS tilbyr skalerbare, effektive og stabile solenergiløsninger som tilfredsstiller morgendagens krav til energiproduksjon, komfort og miljøhensyn. Gjennom markedskunnskap og nære relasjoner til de ledende produsenter av solarprodukter sikrer vi kvalitetsleveranser i alle ledd. Solsystemer AS tilbyr komplette solenergiløsninger fra verdens ledende produsenter.

 

Jobb med Digital Heads du også.

E-post: kontakt@digitalheads.no
Ring: +47 906 30 811 


Kontakt Digital Heads

Kontakt oss på: kontakt@digitalheads.no, +47 906 30 811 eller benytt kontaktskjemaet vårt.


eksempler-oppdrag-logo-gra