Velkommen til Digital Senior!

Ifølge Statistisk sentralbyrå er over 200.000 mennesker i Norge utenfor det digitale samfunnet. Det ønsker vi å gjøre noe med. Vi tilbyr kurs og opplæring i digitale emner skreddersydd for seniorer.

Om oss

Hvorfor startet vi dette initiativet?

Vi lever i et digitalt samfunn. Mange føler seg utenfor og har utfordringer med å kunne kommunisere med sine kjære via digitale medier. Vi tror at mange vil ha glede av opplæring i hvordan bruke Facebook, Google og andre digitale hjelpemidler.

Skreddersydd for seniorer

Våre kurs er skreddersydd for seniorer som ønsker å opparbeide seg bedre kunnskap om digitale medier, verktøy og tjenester.

Mestringsfølelse

Vi tror at den beste gaven du kan gi er mestringsfølelse. Kursene våre foregår i mindre grupper med god tid til øving og repetisjon. Målet er å gi mestringsfølelse og best mulig læringsutbytte.

Hvem står bak?

Digital Senior er et initiativ startet av Digital Heads AS. Digital Heads bistår norske virksomheter med digital rådgivning til daglig, men fokuserer også på utvalgte hjertesaker. Digital Senior er en slik hjertesak for oss. Digital Heads AS ble startet i 2014 og har sitt hovedkontor i Oslo. Les mer om Digital Heads

Kurspakker

Er du ansvarlig for å opplæringstilbud for en gruppe seniorer?

Hos oss kan du bestille kurs for en gruppe seniorer med profesjonell instruktør. Legg inn en bestilling på digitalsenior.no. og vi kontakter deg for å avklare tid og sted. Merk: dersom du ønsker at vi skal holde kurs utenfor Oslo kommer reise og opphold som tillegg i prisen.

Nyttig

Hva er BankID?

Enten du skal identifisere deg eller signere, er BankID den mest anvendelige elektroniske identifikasjonen i Norge. BankID gjør det meste ...
Les Mer…

Hvordan får jeg BankID på mobil?

BankID på mobil gjør at du enkelt kan identifisere deg og signere – uten å bruke kodebrikke. Det er banken ...
Les Mer…

 

Kontakt oss

digitalt hode

Lise Fimreite Simensen
er grunnlegger av Digital Heads AS og Digital Senior. Lise har jobbet med digitale medier i ti år, hvor fem av disse årene har vært i Google. Lise er en god formidler og har gode pedagogiske evner. Lise har i de 3 siste årene arrangert 100-vis av kurs med svært gode tilbakemeldinger. 

 

 

 

Har du spørsmål?

lise@digitalheads.no
+47 906 30 811

Skriv ut