Are – leder Left Brain Marketing

marit-samarb

Hvem er Are?
Are er en av veldig få HubSpot-spesialister i Norge. Are har jobber med inbound marketing og marketing automation i en årrekke og har spesialisert seg på verktøyet HubSpot. Are ble av HubSpot kåret til den partneren med størst vekst av såkalte leads (potensielle kunder) internasjonalt. Året før var han med å vinne prisen “International Rookie of the Year” Are har mer enn 20 års erfaring med ledelse, markedsføring, rådgivning og prosjektstyring

Are har siviløkonomutdannelse fra Handelshøyskolen BI Sandvika med bedriftsutvikling på norsk som fordypningsområde.

Foruten å være daglig leder i Left Brain Marketing, var Are med og startet First Tuesday Bergen. Han har undervist på bachelorstudiet i Markedsføring og Salg ved Markedshøyskolen i Bergen, og vært benyttet som ekstern sensor innen eBusiness ved NITH. I tillegg har han ledet Bergen Næringsråds ressursgruppe for IKT/Multimedia, og vært mentor hos Innovasjon Norge.

 Hva kan Are gjøre for deg?

Are tilbyr lederstøtte, innføringskurs og opplæring for virksomheter som ønkser å lykkes med inbound marketing, marketing automation og HubSpot.

Are har gjort prosjekter innen sosiale medier, inbound marketing og marketing automation i HubSpot for en rekke profilerte merkevare. Are har også jobbet som innleid konsulent for Accenture. 

Eksempler på kunder Are har jobbet med er EVRY, NHH, Papirfly, Lean Business og Skandiabanken

Få mer informasjon:


Kontakt Digital Heads

Kontakt oss på: kontakt@digitalheads.no, +47 906 30 811 eller benytt kontaktskjemaet vårt.

 

Ring: +47 906 30 811
Epost: digitalhoder@digitalheads.no